Menighedsplejen i Bredsten sogn


Menighedsplejen
Formål

Ved de fleste arrangementer i Bredsten kirke samles der ind til menighedsplejen og midlerne er tænkt som støtte og hjælp til mennesker i Bredsten sogn, som af den ene eller anden grund står med store økonomiske vanskeligheder.


Søg midler

For at komme i betragtning til hjælpen kan man henvende sig til sognets præst pr. telefon eller mail. Præsterne har selvfølgelig tavshedspligt.


Julehjælp

Særligt op til jul kan det være vanskeligt at få økonomien til at hænge sammen, fordi der på den tid af året er særlige forventninger. Derfor uddeler Bredsten menighedspleje hvert år lige før jul nogle midler til værdigt trængende familier i Bredsten sogn. Der er tale om penge, som er samlet ind i løbet af året. Det er præstens opgave at fordele hjælpen blandt de familier, der har søgt om julehjælp. Hvis du har spørgsmål ang. julehjælpen, kontakt sognepræst Mattias Skærved tlf: 53 84 19 60

Søg julehjælp

For at kunne komme i betragtning er det en forudsætning, at man udfylder en ansøgning, som kan afhentes hos præsten eller downloades her nedenfor.

Ansøgningen bedes sendt via sikker mail: Det gør du ved at trykke på følgende link:
Sikker mail sognepræsten og logge dig ind vha. dit Nem-ID.  Alternativt kan ansøgningen lægges i postkassen ved præstegården.

Ansøgningsfristen er tirsdag 5. december 2022.  Ansøgerne får besked via e-boks senest fredag d. 8. december 2022 om, hvorvidt ansøgningen kan imødekommes. Tidspunkt for uddeling af julehjælp efter aftale.

Ansøgningsskemaet til julehjælpen kan downloades nedenfor:

Julehjælp 2023 (0 downloads )