Onsdag den 7. december kl. 19.00

Aftenandagt med provstiets nye kor CantaVox er et nyt lille damekor kor i Vejle provsti og består af dygtige sangere fra provstiet under ledelse af organist og korleder Anni Poldrugatsch.
Vi samles ca. 3 gange om året og indøver et program der kan bruges ved Gudstjenester og lign. i Vejle provstis kirker
Koret synger traditionel kirkemusik, korsatser over bl. a. nye salmer, også de rytmiske, satser til årstiderne og ikke mindst, musik der er relevant på den enkelte søndag.
I Bredsten kirker kan der i løbet af andagten høres musik af bl. a. organist og komponist Thomas Munch, samt korsatser over kendte og ukendte salmer til advent og jul.

Koret bliver akkompagneret af Bjørn Elkjær.


Nytårssang med Ole Jørgensen tirsdag den 10. januar kl. 19.00 i Sognehuset.

Kom det nye år i møde med skøn fællessang og hygge rundt om bordene. Vi har denne aften, igen besøg af Ole Jørgensen som på underholdende vis vil fortælle om sangene vi skal synge.

Pris. 25 kr. incl. Kaffe og kage


Kirkekoncert torsdag den 2. februar kl. 19.00

Oplev en koncert med Alex Syrik på panfløjte og Ariianne Frost der synger kendte melodier, med toner der kommer lige fra hjertet.
Ariianne Frost er datter af Alex syrik og har været med som solist siden 2010
til koncerterne.
Repetoiret indenholder bl.a. melodier som: Schuberts Ave Maria, Vindens farver fra Disney, Amazing Grace, Du som har tændt millioner af stjerner, Hallelujah, El condor pasa, Ensom hyrde fra Gheorghe Zamfir og mange flere.