Spis sammen aften med sang, ved Jesper og vores kor


Tirsdag den 21. marts, kl. 18.00 i Bredsten sognehus har vi sangaften, men med fælles spisning først. Vi starter aftenen med at hygge os over noget god mad, hvad menuen står på, vides ikke endnu. Men hyggeligt det bliver det.

Herefter tager vi sangbøgerne frem og synger nogle sange i fællesskab med vores dejlig kor, og hvem ved om de overrasker os med en sang de har øvet med Jesper i løbet af aften. På et tidspunkt holder vi en lille kaffepause, hvorefter vi tager sangbøgerne frem igen.

Pris for denne aften bliver 50,00 kr. for at vi kan få det til at løbe rundt. Og da der denne aften som sagt bliver serveret mad, vil det være nødvendigt med tilmelding, men samtidig også en begrænsning på 55 deltager. Så skynd dig at tilmelde dig til formanden på 71202511 eller på mail brianvestergaard00@gmail.com (koret kan evt. lave en samlet tilmelding)

 

Tirsdag d. 9. maj kl. 19.00 i Bredsten sognehus:  Noget om…. Halfdan Rasmussen


Sognepræst Tove Bjørn Jensen fortæller om digteren Halfdan Rasmussens liv og forfatterskab. Undervejs vil der læst højt af nogle af hans tekster, både digte og prosa. Vi skal også synge nogle af hans sange.

Pris 50,00 kr. Arrangør: Balle valgmenighed og Bredsten menighedsråd.

 

Kirkestafetten torsdag den 11. maj kl. 15.30


I Vejle provsti, har distriksforeningen i 2019 i gang sat kirkestafetten, som skal føre os rundt i de forskellige sogne, så vi kan vise vores kirker frem eller andet vi mener der er at fremhæve.

I Bredsten vil vi rigtigt gerne i menighedsrådet vise vores ”nye” og renoveret kirkegård frem. Hvor vi blandet har plantet / lavet en æblelund til fordel for biodiversiteten. Vi indleder stafetten med at vores graver Henrik giver os en rundvisning på kirkegården og fortæller hvad vi har fået lavet. Derefter vil der blive serveret kaffe og kage i sognehuset.

 

Tirsdag den 23. maj kl. 18.00 i Bredsten sognehus:   Spis sammen og sang


Da alt nyt skal have mere end 1 forsøg, gentager vi aften fra marts mdr. med at spise sammen med Jesper og koret.

Lige som sidst vil der være tilmelding til formanden på 71202511 eller på mail brianvestergaard00@gmail.com og igen en fordel hvis koret laver en samlet tilmelding. Prisen er igen 50,00 kr. og begrænset tilmelding på 55 personer.

 

Jazzkoncert /syng sammen i juni


Onsdag den 14. juni, samler vores Kirkemusikker, Jesper Bauer sin jazztrio og underholder os for en aften, men fællessang og der vil blive serveret lidt vin og snack denne aften.

Mere om dette arrangement ang. tidspunkt og pris samt omtale af trioen i det nye kirkeblad.

Men sæt allerede nu X i kalenderen