Høstgudstjeneste og foredrag – NB! Foredraget er flyttet til sognehuset

Søndag d. 12. september er der høstgudstjeneste kl. 13.00 i vores smukke efterårspyntede kirke.

Efterfølgende kl. 14.00. mødes vi i sognehuset, hvor menighedsrådet, sammen med Aktivitetscentret, Balle Bredsten Seniorer, og Håndværkerhuset har arrangeret foredraget ”Sangen og Larsen” med Søren Jensen. Kaffe og kage koster 40 kr.

”Syng Fortiden Frem” er overskriften for en række foredrag med fællessang, bestyret af cand.mag. og organist Søren Jensen fra Århus, og han besøger os med et af dem. Det er ”Sangen og Larsen”, hvor vi skal synge et udvalg af Kim Larsens sange og prøve at placere ham i den danske kultur

Da Kim Larsen døde i 2018, var der jo næsten landesorg i Danmark. Han var elsket og blev af mange opfattet som en slags nationalskjald, der gav os en masse iørefaldende og farverige sange at synge med på. Men hvad var han egentlig for en kunstner, og hvori bestod hans særpræg? Var han en gnaven gavflab eller en godhjertet gårdsanger – eller måske en småsentimental skolelærer? Eller det hele på én gang? Og vi glemmer da heller ikke, at han var med i Danmarks største rockband, Gasolin’, som jo fyldte musikalsk brændstof på os i de oliekriseramte 70’ere …

Filmaften torsdag d. 28. oktober kl. 19.00


Tredje gang er lykkens gang, så nu har vi sat Harpiks på programmet igen. Harpiks handler om teenageren Liv, der bor med sin far Jens og svært overvægtige mor Maria afskærmet fra civilisationen. Familien bor dybt inde i skoven for at slippe for myndighederne, som Jens og Maria har vendt ryggen i håbet om at beholde deres datter. Derfor har de iscenesat hendes død og holdt hende skjult fra omverdenen.

Da Livs farmor opsøger familien, bliver den unge pige nysgerrig for at opleve verden omkring hende, så hun trodser sin fars ordrer og begiver sig væk hjemmefra. Et valg, der får voldsomme konsekvenser.

‘Harpiks’ er en film om at skille sig ud og om en families kærlighed – og de mørke sider ved de stærke følelser. En grum og kontroversiel historie, der er baseret på Ane Riels roman. Rollernes spilles bl.a. af Peter Plaugborg, Sofie Gråbøl og Ghita Nørby.

Sognemøde


Søndag d. 21. november afholdes der umiddelbart efter gudstjenesten sognemøde i sognehuset. Det er sidste søndag i kirkeåret, og menighedsrådet vil fortælle om menighedsrådets arbejde, i det forgangne år. Vi er værter ved et lille frokostarrangement og alle er meget velkomne.